Om oss

Verktøy as Industri er totalleverandør av manuelle og automatiserte moment og forspenningsverktøy for bolteforbindelser og applikasjoner som behøver nøyaktig påført moment og forspenning. 

Hydrauliske høytrykksverktøy og tilhørende pumper for løft og press inngår også i produktporteføljen, og vi er en stor leverandør av sylindere og mer spesialiserte hydrauliske jekker og høytrykks baserte verktøy til produksjon og vedlikeholdsaktiviteter.   

Vi leverer verktøy og verktøysystemer med tilhørende kalibrerings og måleutstyr til offshore, subsea, energi, prosess- og mekanisk industri. 
Kundegruppen vår inkluderer også byggebransjen og vannkraft, så vel som farmasøytisk og medisinsk industri.
 
Virksomheten driver eget service og monteringsverksted og 
har eget mekanisk kalibreringslaboratorium for testing og sertifisering av momentverktøy og kalibreringsutstyr. 
 
Verktøy as Industri leverer spesialverktøy og systemer til en rekke utfordrende applikasjoner som  omfatter undervannsaktiviteter (subsea). Og vi sammarbeider tett med en rekke teknologiledende bedrifter om utvikling av nye verktøy og målesystemer.
 
Generelt er aktiviten i firmaet konsentrert om verktøy og systemer som ved hjelp av hydraulikk, pneumatikk og gearforsterking utvikler og påfører store, men meget nøyaktige og målbare krefter. Dette inbefatter bruk av NDT systemer basert på ultralyd og annen måleteknologi     
 
Verktøy as Industri er spesialist i bolteforbindelser og bruker eksemplevis den utlralydbaserte NDT teknologien for å teste og verifisere sammenstillingsprosedyrer og tiltrekkingsmomenter.
Bedriftens personell består av folk med lang erfaring og formelle utdannelser som inbefatter flymekanikere, verktøymakere, maskiningeniører og sivilingeniører.
   
Bilde av AchillesJQS_Stamp
Achilles JQS ID: 28347