Kraftpiper

Kraftpiper

Verktøy AS Industri leverer det mest omfattende programmet på markeded av kraftpiper fra Momento AB i Sverige. Vi lagerfører det meste av standard kraftpiper fra ¼" til 1½" innfesting, men har også en del andre dimensjoner som 2½"

De fleste pipene kommer også som lang utførelse.

Last ned katalog her for fullstendig oversikt over standard assortementet.

 
impacktsockets
katalog

Momentstaver
 
Vi leverer også momentstaver til de fleste aktuelle dimensjoner og moment til både person- og lastebil. Alle momentstavene vi leverer er med fast sekskant. Momentstaver med fast sekskant er den eneste løsningen som gir korrekt moment.

Momentstaver med utbyttbar pipe er meget unøyaktig og fungerer rett og slett ikke.


 
FB2483B(1) 
Spesialpiper

Dersom ikke en pipe finnes, eller man trenger en spesialapplikasjon kan vi også få laget disse på spesifikasjon. Disse kan lages i spesialmetall som titan, kobber, aluminium eller andre materialer som plast.
 
Spsialpiper 
Hvorfor Momento?

Sammenlignet med andre merker på markedet er Momento enestående når det kommer til kvalitet. Det har blitt gjennomført omfattende tester på holdbarheten til Momento sine produkter ved syklisk bruk og Momento stiller der i en egen klasse.

Eksempelvis har det blitt gjennomført omfattende tester på blant annet en standard ¾" pipe med 24mm sekskant.

Som vist på grafene under er ikke Momento bare den pipen som varer lengst, men også den som er den mest kostnadseffektive.

 mom1Mom2 
Mom3 
Momento er også opptatt av miljøet. Som en del av et langsiktig miljøinitiativ, har Momento, som verdens første produsent av kraftpiper, utviklet en overflatebehandling uten bruk av tungmetaller.

Det nye belegget, Momento Silverline™, er utviklet for å beskytte miljøet gjennom en miljøvennlig produksjonsprosess, men også for å hjelpe Momentos kunder over hele verden til å tilfredstille på nye miljømål. Frem til i dag har svartoksid vært den vanligste overflatebehandlingen brukt på piper fordi maling eller krom ikke er godkjent av ISO-standardene. Flere år med utvikling og testing har vist at Momento Silverline™, med sin lette sølvnyanse, møter eller overgår alle prestasjonsegenskapene til tidligere produkter.